Næringseiendom

2020

OM SEMINARET

April 29, 2020, 08.00 - 13.00 

Scandic Ørnen, Lars Hilles Gate 18, Bergen

Bransjeseminaret "Næringseiendom" ble første gang arrangert i 2002 og har helt fra starten vært et samarbeidsprosjekt mellom Nordea Bank, Stadsporten AS, Kyte Næringsmegling AS (nå Kyte Eiendom AS) og Advokatfirmaet Thommessen AS. Prosjektet  oppsto som følge av en felles erkjennelse av at Bergen manglet et bransjeforum for byens mange dyktige og kreative aktører innen næringseiendom. Seminaret ble umiddelbart en suksess og oppslutningen om "Næringseiendom" har hele tiden ligget mellom 200 og 250 deltakere. Seminaret arrangeres på "non profit" basis.

I 2011 stiftet og registrerte vi "Foreningen Næringseiendom" i Enhetsregisteret, som et felles organ for samarbeidet. Med unntak av 2016, da vi arrangerte seminaret som "Citykonferansen Bergen" i samarbeid med Estate Kunnskap, har arrangørene, og i stor grad også arrangementskomiteens medlemmer, vært uendret siden 2002.​

I 2020  arrangeres "Næringseiendom" for 18. gang. På bakgrunn av de mange tilbakemeldinger vi har fått fra seminardeltakere, er vi blitt stående ved at et halvdagsseminar og deretter en hyggelig middag om kvelden, er det som treffer best for de fleste i en travel hverdag. Også denne gangen blir det derfor et formiddagsseminar, som vanlig med gode og relevante foredrag, utdeling av "Eiendomsprisen", og bransjemiddag om kvelden.

Vi i Foreningen Næringseiendom  ønsker vel møtt til et seminar med tilbud om et faglig godt og tidsaktuelt innhold og en sosial møteplass for bransjen.