top of page

Historikk

Bransjeseminaret «Næringseiendom» ble første gang arrangert i 2002 og har helt siden starten vært et samarbeidsprosjekt mellom Nordea Bank, Stadsporten AS, Kyte Næringsmegling og Advokatfirmaet Thommessen AS. Prosjektet oppsto som følge av en felles erkjennelse av at Bergen manglet et bransjeforum for byens mange dyktige og kreative aktører innen næringseiendom. Seminaret ble umiddelbart en suksess og oppslutningen om «Næringseiendom» har hele tiden ligget mellom
200- 250 deltakere. Seminaret arrangeres på «non profit» basis.

I 2011 stiftet og registrerte vi «Foreningen Næringseiendom» i Enhetsregisteret, som et felles organ for samarbeidet. Med unntak av 2016, da vi arrangerte seminaret som Citykonferansen Bergen» i samarbeid med Estate, har arrangørene, og i stor grad arrangementskomiteens medlemmer, vært uendret siden 2002.

I 2024 arrangeres «Næringseiendom» for 21. gang. På bakgrunn av de mange tilbakemeldinger vi har fått fra seminardeltakere, er vi blitt stående ved at et halvdagsseminar og deretter en hyggelig middag om kvelden, er det som treffer best for de fleste i en travel hverdag. Også denne gang blir det derfor et formiddagsseminar, som vanlig med gode og relevante foredrag, samt bransjemiddag om kvelden

Eiendomsprisen ble etablert av stifterne av seminaret i 2006. Prisen er blitt en ettertraktet anerkjennelse for gode eiendomsprosjekt i Bergen og omegn. Nærmere opplysninger om statuttene for Eiendomsprisen finner man under egen fane hvor det også fremgår hvordan man kan fremme forslag på kandidater til prisen.

 

Vi i Foreningen Næringseiendom ønsker vel møtt til et seminar med faglig godt og tidsaktuelt innhold og en sosial møteplass for bransjen.

bottom of page